Language
Höstlovskul!

HöstlovTeknik, spöken, trolleri och eget skapande på höstlovet
Var med på bibliotekens och konsthallens höstlovsaktiviteter! Måndag 12/10 släpps gratisbiljetterna till bibliotekens aktiviteter! Men redan nu kan du anmäla dig till workshop i konsthallen och LibLabs höstlovsspecial på Hjärups bibliotek. 
Läs mer >>

Teaterföreställning

Robins bok med BanditsagorRobins bok med Banditsagor
"Min son ska dö. Jag fick veta det idag…" Så inleds Robins bok, en absurd tragedi som spelas 29 oktober klockan 19.00 på Staffanstorps bibliotek. Fri entré. Läs mer>>
Arr. Biblioteken i Staffanstorps kommun, ABF och Staffanstorps teaterförening

Bokfika

Bokfika för vuxna


Bokfika för vuxna
Vi träffas onsdagen den 21 oktober klockan 17.30 på Staffanstorps bibliotek, fikar och pratar om böcker. Kom med egna lästips eller lyssna på andras! Biblioteket bjuder på fika. Fri entré. Välkommen!
Läs mer>>

Läxhjälp

Läxhjälp
Läxhjälp tisdagar 15.30
Varje tisdag är Rädda barnens läxhjälpare på plats på Staffanstorps bibliotek för att hjälpa dig! Läxhjälpen är gratis och du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med. Välkommen!
Läs mer>>

E-böckerFölj oss på facebook
Följ oss på instagram

Tips!

Lovisa med boken Kafkapaviljongen av Tony Samuelsson

Kafkapaviljongen av Tony Samuelsson (2014) är en skrämmande berättelse om ett Sverige som det kunde ha sett ut om Tyskland vunnit andra världskriget.

I romanen får vi följa författaren Sigge Eriksson som, mot sin vilja, blivit en del av kultureliten i det sedan krigsslutet nazistiska Sverige, men som i hemlighet kämpar för ett annat, bättre samhälle.

/ Lovisa, bibliotekarie på Staffanstorps bibliotek