Skip to Content

Language
E-böcker

Utlåning av e-böcker stoppas tillfälligt

Vid årsskiftet bytte biblioteket e-boksleverantör från Elib till Atingo. Företaget Axiell, som har varit majoritetsägare av Atingo, har nu även köpt upp det andra e-boksföretaget Elib. I och med detta har det tagits beslut om att Axiell kommer avveckla Atingo, vilket betyder att även vi måste byta e-boksleverantör. Vi kommer därför vara tvungna att stoppa all utlåning av e-böcker under en kortare period. Alla förändringar, om när stoppet inleds och när vi kommer att starta upp utlåningen igen, kommer att kommuniceras här på vår hemsida. 

 

Johan Rasmussen

Kultur- och bibliotekschef

Staffanstorps kommun

046-251264

Sommarens läsning


Lästips för hängmattan
Våra bibliotekarier tipsar om läsning för alla smaker, från de senaste nyheterna till de tidlösa klassikerna! 7/5 klockan 18.00 på Staffanstorps bibliotek och 26/5 klockan 19.15 på Hjärups bibliotek. Fri entre. Välkommen!

E-böcker

All utlåning av e-böcker kommer att stoppas under en kortare period

 

Från och med den  11 maj kommer det att vara problem att ladda ner e-böcker
och från den 14 maj så stänger Atingo ner helt.

 

 

 

Reselitteratur


Semestra med litteraturen!
Börjat planera semestern? I reseskildringar och guideböcker hittar du massor med uppslag på spännande och intressanta platser att besöka. Klicka på länken för tips på skönlitterära reseskildringar och en lista med våra senast inköpta resehandböcker!
Läs mer>>

Biljettsläpp 2/5

Familjen Hammarberg
S/Y Mary af Rövarhamn
Familjen Hammarberg är en helt vanlig tvåbarnsfamilj som har gjort något ovanligt. De lämnade det trygga livet i Sverige för att segla jorden runt. Linda Hammarberg berättar om världsomseglingen 21/5 kl 19.00 på Staffanstorps bibliotek. Entré 70 kronor.
Läs mer>>

Tips!

Dröm dig bort i klassrummet med Robert Arthur och demonprofessornden första delen i serien om den mystiska Lovecraftskolan. /Carolina, Hjärups bibliotek