Skip to Content

Omlån
Ny låntagare
Sökhjälp

Language Language
svenska svenska English English

På lördag 20/10 öppnar barnavdelningen på Staffanstorps bibliotek för besök först klockan 12.00. Detta på grund av barnteaterföreställningen Hemulen som älskade tystnad med Masthuggsteatern. 

Kom till Stafanstorps bibliotek och testa dina litteraturkunskaper i vår nya quiz! Kom själv eller ta med vänner och kollegor. Fina bokpriser utlovas och biblioteket bjuder på fika.
Vi kommer att ha quiz vid två torsdagar i höst: 18/10 klockan 19.00 och 22/11 klockan 16.00. Föranmälan görs på biblioteket eller via tel. 046-251265. Välkommen!

Välkommen på inspirationskvällar med Hemslöjden Malmöhus! Ta med din stickning, virkning, broderi eller annat handarbete. Det kommer att finnas lite material och verktyg för dig som är nyfiken att prova på handarbete. Vi träffas på Staffanstorps bibliotek klockan 17.00-19.00 följande tisdagar: 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 och 11/12. Fri entré. Ingen föranmälan behövs. 

Den 25 maj 2018 blev den nya dataskyddsförordningen (GDPR) svensk lag. Lagen reglerar hur företag och organisationer får behandla personuppgifter. Den nya dataskyddsförordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL). För mer information om hur vi hanterar dina uppgifter, se Biblioteken i Staffantorps kommuns personuppgiftspolicy.

Registrera dig som meröppetlåntagare (för dig över 18 år) på Hjärups bibliotek. Det obemannade biblioteksrummet blir då tillgängligt för dig mellan klockan 06-22 alla årets dagar! Läs mer

E-böcker har 28 dagars lånetid och det finns en begränsning på 1 lån per vecka och låntagare.


Josefin med boken Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers

Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers

En bok som jag ser mycket fram emot att läsa i höst är Olycksbarnet – den andra romanen i Malou von Sivers trilogi om hennes familjehistoria. Mitt hjärtas oro heter den första delen och finns att låna på biblioteket. Det är en gripande berättelse som utspelar sig i början av 1900-talet och som rymmer kärlek, grymhet, svek och sorg.

 / Josefin, bibliotekarie på Staffanstorps bibliotek