Hoppa till innehåll
Språk Språk
svenska svenska English English

Månadens boknyheter

Månadens boknyheter finns även att hämta på biblioteket som tryckt folder.

Februari

Äntligen kommer ljuset tillbaka och dagarna blir längre. Men än är det på tok för tidigt att resa sig från soffan och lämna boken åt sitt öde. Nej, sitt kvar och fortsätt läsa. I månadens folder finns lite tips om vilka böcker som är på gång i februari. Läs månadens boknyheter (pdf)

 

November

Kanske årets mörkaste och gråaste månad. Njut av en god bok och tänk på att snart är det december och då blir det ljusare, åtminstone i många fönster med julbelysning! Läs månadens boknyheter (pdf)

 

Oktober

Oktober erbjuder en massa bra böcker. Som vanligt en härlig blandning av fakta, spänning och romantik. Håll till godo och njut av fina lässtunder. Läs månadens boknyheter (pdf)

 

September

Mycket nytt i bokhyllan som det alltid är när hösten kommer. Här är ett axplock på vad som är på gång, reservera gärna! Läs månadens boknyheter (pdf)

 

Sommarens boknyheter

Sommartid = Deckartid. Nästan alla nya böcker som är på gång nu i sommar är deckare, så håll i er och låt lampan vara tänd... Men det finns även annat än deckare bland nyheterna. Vi tipsar bland annat om nya romaner av Elena Ferrante, Lena Ackebo, Anna Jansson och Nora Roberts. Trevlig lässommar!
Läs sommarens boknyheter (pdf)