Hoppa till innehåll

Program hösten 2017

Höstens programblad 2017

Välkommen till en ny innehållsrik höst på
biblioteken i Staffanstorp och Hjärup!
 
Hämta det tryckta programbladet på biblioteket eller läs programmet här (pdf-fil)

För vuxna
För den vuxna publiken bjuder vi in till författarkvällar med trädgårdsmästare John Taylor, brottsmålsadvokaterna Ebervall och Samuelsson, kriminalreporter Joakim Palmkvist och många fler. Vi fortsätter med de populära föredragen från Lunds universitet under rubriken Öppen scen.
 
Nytt för terminen är bland annat våra IT-kurser för seniorer på Hjärups bibliotek som genomförs i samarbete med SeniorNet. Obs! Begränsat antal platser. Anmälan görs på Hjärups bibliotek mellan 28/8-1/9.
 
För barn
Bibliotekets yngre besökare bjuds på allt från dockteater, sagostunder till legolördag, höstlovskul och mycket mer. Missa inte Kulturfesten i Staffanstorp! Biblioteket gästas då av Dockteatern Tittut såväl som återSKAPA. Har barnen leksaker de tröttnat på? Kom och byt bort dem på Hjärups biblioteks leksaksbytardag, som också innehåller kreativt återbruk för barn och vuxna. Senare i höst på familjelördagen i Staffanstorp ges möjlighet för barn i alla åldrar att förvandla sig till superhjältar.
 
Läs om detta och mycket mer i programmet!

 

Gå direkt till:
Barnprogram
Bokfika
Författarkvällar

Öppen scen
Övriga program


Hösten 2017 samarbetar biblioteken i Staffanstorps kommun med Hjärups Byalag, SPF Club 230, PRO, Staffanstorps teaterförening, Lunds universitet, Rädda barnen samt Naturskyddsföreningen i Staffanstorp.

Språk Språk
svenska svenska English English