Logga in

Sök

Språk

sv-se

Sökalternativ

Liknande titlar

Katalogpost

192446
Amiral, tävlingshästen / Pippa Funnell ; illustrerad av Jennifer Miles ; översatt av Maria Fröberg
Amiral, tävlingshästen / Pippa Funnell ; illustrerad av Jennifer Miles ; översatt av Maria Fröberg
Av: Funnell, Pippa
Språk: Svenska
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Genre: Kapitelböcker Hästböcker Faction
Kategori: Skönlitteratur
Anmärkning:
Ingår i svit av fristående verk
Originaltitel: Red Admiral
Serietitel: Tillys hästliv 2
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna
Inne: 1
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Tillys hästliv, del två. Tilly har en ovanlig förmåga att förstå hästar på ett sätt som få andra människor gör. På gården där hennes egen häst Silverskugga står stallad får hon en dag syn på tävlingshästen Amiral, som har råkat ut för en olycka under en hopptävling. Han är halt och ingen vet om han någonsin kommer att kunna tävla igen. Hans dagar verkar vara räknade, om inte Tilly kan hitta ett sätt att hjälpa honom.

Här finns titeln:

Loading...
Recensioner

Alex författarlexikon

Loading...

Tipsa

Tipsa
För att kunna tipsa måste du först logga in. Klicka sedan på den grå "tipsa"-knappen, fyll i uppgifterna och klicka på "skicka". Personen som blivit tipsad får då ett mail med en länk till just det du tipsat om.

 

Betygsätt

Du kan betygsätta titlar genom att ge dem allt mellan en eller tio stjärnor. Klicka på stjärnorna för att aktivera ditt betyg. För att ta bort ett betyg, gå in under mina sidor/mina betyg, markera i rutan och ta bort. Du måste vara inloggad för att betygsätta.

Text i sökportlet