Logga in

Sök

Språk

sv-se

Sökalternativ

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Katalogpost

217887
Redo för strid [Elektronisk resurs].
Redo för strid [Elektronisk resurs].
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Hylla: K.5/DR
Medietyp: E-bok
Kategori: Facklitteratur
Anmärkning:
E-bok.
Ur: Allt om historia.
Serietitel: En värld i krig ; 1
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
År 1933 tar Adolf Hitler makten i Tyskland, vars befolkning han har förfört med löften om lugn och ordning samt ett återskapande av det stortyska riket. Lika elegant utnyttjar han övriga västmakters rädsla för konfrontation för att rusta landet. Innan grannarna anar oråd, rycker tidens modernaste krigsmakt in över de gränser som drogs efter första världskriget. Hitler står inte ensam. Han allierar sig med Mussolinis fascistiska Italien, Stalins kommunistiska Sovjetunionen och - på andra sidan jordklotet - militärdiktaturen i Japan, som när samma drömmar om storhet som Tyskland. Första delen i serien "En värld i krig" följer de dramatiska händelser som utgjorde upptakten till andra världskriget."Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna. [Elib].

Recensioner

Tipsa

Tipsa
För att kunna tipsa måste du först logga in. Klicka sedan på den grå "tipsa"-knappen, fyll i uppgifterna och klicka på "skicka". Personen som blivit tipsad får då ett mail med en länk till just det du tipsat om.

 

Betygsätt

Du kan betygsätta titlar genom att ge dem allt mellan en eller tio stjärnor. Klicka på stjärnorna för att aktivera ditt betyg. För att ta bort ett betyg, gå in under mina sidor/mina betyg, markera i rutan och ta bort. Du måste vara inloggad för att betygsätta.

Text i sökportlet