Logga in

Sök

Språk

sv-se

Sökalternativ

Liknande titlar

Katalogpost

227639
Och vinnaren är ... [Elektronisk resurs].
Och vinnaren är ... [Elektronisk resurs].
Av: Hilmersson, Lena
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Kategori: Skönlitteratur
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Miljonvinstens vinnare fortfarande okänd IP-adressen spårad till Linköping Släkten inser att det borde vara någon bland dem som är den lycklige vinnaren, men vem? I hemlighet är flera av dem dessutom i stort behov av pengar. Mycket pengar. Dåliga affärer, spelskulder eller ren och skär snikenhet, orsakerna är flera. Rykten säger också att det går att ställa om vinsten till sig själv, det gäller bara att vara först. Hur förändras människor när de stora pengarna finns inom räckhåll? Hur långt är de beredda att gå och överge sina normala, moraliska värderingar? Några personer från Lenas två tidigare böcker finns även med i Och vinnaren är men boken kan läsas helt fristående. Tre år har gått och nu handlar det om hela släkten, där förhoppningen om att själv kunna lägga beslag på pengarna finns hos alltför många./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner

Alex författarlexikon

Loading...

Tipsa

Tipsa
För att kunna tipsa måste du först logga in. Klicka sedan på den grå "tipsa"-knappen, fyll i uppgifterna och klicka på "skicka". Personen som blivit tipsad får då ett mail med en länk till just det du tipsat om.

 

Betygsätt

Du kan betygsätta titlar genom att ge dem allt mellan en eller tio stjärnor. Klicka på stjärnorna för att aktivera ditt betyg. För att ta bort ett betyg, gå in under mina sidor/mina betyg, markera i rutan och ta bort. Du måste vara inloggad för att betygsätta.

Text i sökportlet