Logga in

Sök

Språk

sv-se

Sökalternativ

Liknande titlar

Katalogpost

228333
Vägen till Tenès [Elektronisk resurs] / Christina Lilliestierna.
Vägen till Tenès [Elektronisk resurs] / Christina Lilliestierna.
Av: Lilliestierna, Christina
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Kategori: Skönlitteratur
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
"Han ser inte på sin hustru när han talar med henne, de är så vana vid varandra att de bara skymtar varandra som färgfläckar eller skuggor och orden flyter mellan dem som skvalmusik, något man hör utan att speciellt fästa sig vid, ett ackompanjemang till de egna tankarna." Fanny och Eugen bestämmer sig för att fara till Tenès. Kanske kan utflykten få dem att känna sig som normala människor igen. Kanske kan resan lappa ihop något som har varit trasigt länge mellan dem; en ömsesidig besvikelse, en brist på kommunikation. Vägen dit är ödslig. Som om de vore de enda människorna i världen, de enda överlevande efter en katastrof. Och spåren från kriget finns kvar både runtomkring och inom dem. Christina Lilliestierna (1923-2000) var en författare och journalist. Hon arbetade som utrikeskorrespondent under flera år, och debuterade 1963 med Algerietskildringen Sju år är nog./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner

Alex författarlexikon

Loading...

Tipsa

Tipsa
För att kunna tipsa måste du först logga in. Klicka sedan på den grå "tipsa"-knappen, fyll i uppgifterna och klicka på "skicka". Personen som blivit tipsad får då ett mail med en länk till just det du tipsat om.

 

Betygsätt

Du kan betygsätta titlar genom att ge dem allt mellan en eller tio stjärnor. Klicka på stjärnorna för att aktivera ditt betyg. För att ta bort ett betyg, gå in under mina sidor/mina betyg, markera i rutan och ta bort. Du måste vara inloggad för att betygsätta.

Text i sökportlet