Hoppa till innehåll

Omlån
Ny låntagare
Sökhjälp

Språk Språk
svenska svenska English English
Litteraturquiz Litteraturquiz

Kom till Staffanstorps bibliotek och testa dina litteraturkunskaper i vår nya quiz! Kom själv eller ta med vänner och kollegor. Fina bokpriser utlovas och biblioteket bjuder på fika.
Nästa tillfälle är torsdag 22/11 klockan 16.00. Föranmälan görs på biblioteket eller via tel. 046-251265. Välkommen!

GarnGille GarnGille

Välkommen på inspirationskvällar med Hemslöjden Malmöhus! Ta med din stickning, virkning, broderi eller annat handarbete. Det kommer att finnas lite material och verktyg för dig som är nyfiken att prova på handarbete. Vi träffas på Staffanstorps bibliotek klockan 17.00-19.00 följande tisdagar: 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 och 11/12. Fri entré. Ingen föranmälan behövs. 

Hantering av personuppgifter Hantering av personuppgifter

Den 25 maj 2018 blev den nya dataskyddsförordningen (GDPR) svensk lag. Lagen reglerar hur företag och organisationer får behandla personuppgifter. Den nya dataskyddsförordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL). För mer information om hur vi hanterar dina uppgifter, se Biblioteken i Staffantorps kommuns personuppgiftspolicy.

Meröppet bibliotek Meröppet bibliotek

Registrera dig som meröppetlåntagare (för dig över 18 år) på Hjärups bibliotek. Det obemannade biblioteksrummet blir då tillgängligt för dig mellan klockan 06-22 alla årets dagar! Läs mer

Höstlov och avvikande öppettider Höstlov och avvikande öppettider

Höstlov

Välkommen till bibblan på höstlovet! Alla aktiviter är gratis. Läs mer via länkarna nedan:

Höstlov på Staffanstorps bibliotek

Höstlov på Hjärups bibliotek

 

Avvikande öppettider

Tänk på att Staffanstorps bibliotek stänger klockan 14.00 och Hjärups bibliotek stänger klockan 13.00 fredag 2 november. Lördag 3 november, Alla helgons dag,  är biblioteken stängda.

E-böcker har 28 dagars lånetid och det finns en begränsning på 1 lån per vecka och låntagare.


Mitt tips! Mitt tips!

Josefin med boken Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers

Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers

En bok som jag ser mycket fram emot att läsa i höst är Olycksbarnet – den andra romanen i Malou von Sivers trilogi om hennes familjehistoria. Mitt hjärtas oro heter den första delen och finns att låna på biblioteket. Det är en gripande berättelse som utspelar sig i början av 1900-talet och som rymmer kärlek, grymhet, svek och sorg.

 / Josefin, bibliotekarie på Staffanstorps bibliotek